keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Fuck you and have a nice day.

Jotkut ihmiset vain ovat niin säälittäviä.


Tiedättekö, on olemassa ihmisiä ja niitä ihmisiä.
Usein ihmiset ovat vain ihmisiä, tuttuja tai tuntemattomia.
Sitten ovat ne ihmiset...
Ja niitä minä vihaan.Tiedättehän sen sanonnan, että kaikista ei tarvitse pitää, mutta kaikkien kanssa täytyy tulla toimeen? No, olen pyrkinyt toteuttamaan tätä sanontaa täysillä ja ennakkoluulottomasti (ja jotakuinkin myös onnistunutkin)... Mutta kuten tiedämme, yllätyksiltä ei voi välttyä koskaan, sillä kaikkihan eivät edes yritä.

Olen tottunut siihen, että yritän aina olla kohtelias, vaikka toisen naama ei miellyttäisikään. Olen tottunut siihen, että pyrin olemaan mahdollisimman ystävällinen ja miellyttävä persoona jokaista kohtaan, ja kunnioittamaan toisten näkökantoja ja mielipiteitä. Olen tottunut olemaan ihmisten kanssa, mutta valitettava tosiasia on että kaikki eivät vain siihen kykene.

Mitä helvettiä niiden päässä liikkuu? En jaksa käsittää ihmisiä, jotka tarkoituksella satuttavat, puhuvat paskaa, puukottavat selkään ja valehtelevat. En jaksa käsittää mikä antaa niille oikeuden siihen. En jaksa käsittää mikä järki on tarkoituksellisen kateuden ja kaunan kasvattamisessa. Onhan toki selvää, että ihmisluonto pyrkii automaattisesti olemaan parempi kuin toinen, mutta mikä helvetin järki on siinä että mennään ja lauotaan totaalista paskaa kirkkain silmin suoraan päin jonkun huonotuurisen henkilön naamaa?

Ei sitten mitään järkeä, ja uskokaa hyvällä, ei ole tarpeeksi hyvää syytä joka oikeuttaisi jonkun narsistisia luonteenpiirteitä omaavan kyrpänaamaisen idiootin marssimaan toisen eteen latelemaan merkityksetöntä paskaa.

Tiedän, oli sekavaa, mutta toivon että nyt ymmärrätte vihani niitä kohtaan.

Kiitos.

"Oh please, leave me alone, bitch."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti